Via Brugge: 

Via de Baron Ruzettelaan rij je richting Oostkamp. Je blijft de baan altijd maar volgen tot je aan de kerk van Oostkamp komt. Aan de rode lichten vlak voorbij de kerk ga je rechtdoor. Daarna neem je de eerste straat links, de Schooldreef. Op het einde van de straat kom je aan het Beukenpark. De ingang van Parkpop bevindt zich in de Hogedreef.

Via de E40:

Neem afrit 9 naar Oostkamp. Op het einde van de afrit ga je naar rechts richting Oostkamp. Aan het rond punt neem je de vierde afslag naar de Siemenslaan. Aan het volgende rond punt neem je de eerste afslag (Kortrijksestraat). Vervolgens neem je de 2de straat rechts, de Schooldreef. Op het einde van de straat kom je aan het Beukenpark. De ingang van Parkpop bevindt zich in de Hogedreef.

Via het openbaar vervoer:

Brugge is gemakkelijk te bereiken via de trein vanuit alle grote stations. Van aan het station van Brugge neemt u de bus 21 Brugge - Zwevezele - Tielt of bus 20 Brugge - Oostkamp. Een half uurtje later stap je af aan de halte Oostkamp Centrum, vlak naast de kerk. Voorbij de kerk neem je links de Stationsstraat en daarna de eerste straat rechts, de Kapellestraat. Het Beukenpark is 200 meter verder op je linkerkant.Opgepast als u het openbaar vervoer gebruikt om terug te keren, dan neem je de avondbus 96 in het centrum van Oostkamp richting Brugge. We raden aan om zelf even te controleren op de site van de Lijn tot wanneer de bussen rijden.

Leveradres, voor & na het festivalweekend : 

Kapellestraat 19, 8020 Oostkamp