Geen ParkPop in 2020...

Het wordt jammer genoeg een zomer zonder ParkPop…

Gelet op de reeds genomen veiligheidsmaatregelen was het voor ons al een tijdje duidelijk, dat de kans op een 19e editie van ons jaarlijks gratis festival, quasi onbestaand zou zijn.

Ook na de laatste richtlijnen die de NVR op vrijdag 24 april bekend maakte is er, in theorie, nog steeds geen 100% duidelijkheid…

Het gezond verstand moet nu primeren. De laatste jaren verwelkomden wij telkens ongeveer 17000 bezoekers tijdens ons weekend. De regels inzake social distancing kunnen wij onmogelijk garanderen en een opflakkering van het virus is het laatste dat we in de hand willen werken. De gezondheid en veiligheid van iedereen blijft onze grootste prioriteit. In overleg met burgemeester Jan de Keyser was annulatie dan ook de enige uitkomst.

Dat ParkPop er deze zomer niet zal staan, komt hard binnen… 

Niet alleen voor het bestuur en de fans die er maanden naar hebben uitgekeken, maar ook voor onze vele medewerkers, crew, sponsors, leveranciers, artiesten, vrijwilligers en omwonenden.

Jaar na jaar is ParkPop uitgegroeid, van een kleiner eendagsevenement tot een volwaardig, gratis festivalweekend met zeer mooie line-ups, fantastische sfeer en dit op een unieke locatie.

Dit alles is enkel mogelijk geweest, door de steevaste inzet van onze vele vrijwilligers, de jaarlijkse steun van onze talrijke sponsors en een uitstekende samenwerking met gemeente Oostkamp. Bij deze wensen wij iedereen die hieraan heeft meegebouwd, nogmaals van harte te bedanken!

Wij kijken alvast vooruit naar betere dagen, want dan willen we er opnieuw staan! ParkPop 2021 zal doorgaan op 21 en 22 augustus. We hopen er opnieuw een topeditie van te kunnen maken. Met jullie steun en medewerking lukt ons dat zeker !

Bedankt voor jullie support en begrip. 

Take care, stay safe !

 

16/04/2020