Fleddy Melculy

17/08 - 23u45



Het illustere gezelschap Fleddy Melculy ontpopte zich de laatste jaren tot misschien wel dé populairste Belgische metalact van ons land. Na hits als 'Feestje In Uw Huisje', 'Pinker', 'Geen Vlees Wel Vis', 'Varken', '668' en 'Ik Ben Kwaad', massa's online buzz, optredens op o.a. Graspop, Pukkelpop en Werchter Classic (support Guns 'n Roses).

Op elk album bewijst de band waarom Fleddy Melculy zo snel populair is geworden: vintage hardcore met heel wat metal ingrediënten waarvan je elke song de longen mee uit je lijf schreeuwt. Hard en catchy as f***!

Tijdens de Coronacrisis schreef Fleddy een nieuwe EP met de veelzeggende titel …And just niks for all. Fleddy Melculy is een gevestigde waarde geworden in de Benelux, punt. Een goed geoliede machine die podium na podium inpalmt en staat als een huis.

De band is erin geslaagd een nieuwe plaat te maken, ‘ANTICHLIST’, waarop ze evolueren en een nog bredere muzikale richting uit gaan. Op ANTICHLIST grijpt de band terug naar een klassiekere 90’s sound met een modern kantje, wat het de meest diverse Fleddy Melculy tot op heden maakt. 

Website: https://www.fleddymelculy.com

Facebook: https://www.facebook.com/fleddymelculy

Instagram: https://www.instagram.com/fleddymelculy/