Bizkit Park

17/08 - 23u40BIZKIT PARK brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL


Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, P.O.D, Disturbed, Drowning Pool.. Ze moeten er allemaal aan geloven.


Ondanks onderschat en verguisd door de critici heeft Nu-Metal voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke gezonde tweevoeter geboren in de jaren '70, '80 en '90 is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de geschifte outfits van Wes Borland of de gemaskerde tronies van Corey Tailor & co? Daarnaast zorgde Nu-Metal voor het allerlaatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Snoeiharde riffs, beukende drums en tonnen attitude dagelijks op radio en tv... Een mens zou van minder nostalgisch worden.


Hoog tijd dus dat Nu-Metal de tribute krijgt die het verdient. Bizkit Park zal vanaf heden deze taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte nemen en elk beschikbaar podium met de grond gelijk maken.

Facebook: https://www.facebook.com/bizkitparkofficial/